De Bewuste Keuze
PS. Food And Lifestyle Coach

PS. food and lifestyle en de kosten

Mijn naam is Bianca van Zanten, ik ben jouw gecertificeerde PS. food and lifestyle coach (voorheen PowerSlim). Met mijn bedrijf De Bewuste Keuze, gevestigd in Zierikzee, begeleid ik je graag bij het behalen van blijvende resultaten. Je kunt rekenen op een persoonlijke en professionele ondersteuning bij het bereiken van jouw streefgewicht én het vasthouden hiervan.

Wat is PS. Food and Lifestyle?

PS. food and lifestyle is een afslankconcept waarmee je niet alleen het door jouw gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in jouw leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder begeleiding van ons team opgeleide en gecertificeerde PS. food and lifestyle voedingscoaches. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten. Die in een handomdraai op tafel staan en ook heel belangrijk erg smaakvol en gezond zijn.

Het concept bestaat uit drie fases, die je onder onze deskundige begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werk je toe naar jouw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijf je onder onze professionele begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Kosten

Natuurlijk wil je weten wat je moet investeren om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Maar dit verschilt per persoon, naast het aantal kilo’s dat je wilt afvallen, hangt dit ook samen met het aantal en soort PS. food and lifestyle producten dat je kiest en per dag nodig hebt. Gemiddeld zijn de kosten 2,75 per eetmoment.

Het starterspakket kost € 159,00 en is bedoeld voor 7 dagen. Dit pakket bestaat uit de producten van PS. food and lifestyle, een shaker, een kookboek en de bijgeleverde vitamines zijn voor één maand. Dit pakket laat je kennismaken met het gevarieerde assortiment van PS. food and lifestyle. Op deze manier kun je ontdekken wat je lekker vindt en wat bij jouw levensstijl past. Daarna koop je gewoon de producten die je lekker vindt en dan zijn de kosten ongeveer € 90 per week in de eerste fases. Let op: hier hoef je bijna geen boodschappen meer bij te doen en zit mijn coaching er gratis bij!

Als je circa 1 kilo boven je streefgewicht zit, gaan we naar de fase 2B. In deze fase beginnen we weer rustig met brood en/of ontbijtgranen. Hierna volgen de andere fases en je hebt steeds minder producten nodig.

 PS. food and lifestyle is een koolhydraatarm, eiwitrijk afslankprogramma met een heel breed assortiment, waarbij je gratis persoonlijke begeleiding krijgt. De persoonlijk begeleiding is ook de kracht van het programma, je staat er niet alleen voor, je hebt een stok achter de deur om nu ook echt door te zetten. Wekelijks kom je terug om je te wegen en om al je vragen te stellen en ook tussendoor houden we contact. Wij kunnen alleen goed en gratis begeleiden als het volledige afslankprogramma bij ons wordt gevolgd. Ook als je klaar bent, begeleiden wij je nog een jaar lang gratis! Iedereen kan afvallen, maar daarna begint het pas echt.


Oriënterend adviesgesprek

Nieuwsgierig geworden, tijdens een oriënterend adviesgesprek vertel ik je graag meer over het PS. food and lifestyle programma en laat ik het je graag proeven. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

 06-30736161

debewustekeuze@gmail.com