De Bewuste Keuze
PowerSlim Voedingscoach

Kosten


Natuurlijk wil je weten wat je moet investeren om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Maar dit verschilt per persoon, naast het aantal kilo’s dat je wilt afvallen, hangt dit ook samen met het aantal en soort PowerSlim producten dat je kiest en per dag nodig hebt. Gemiddeld zijn de kosten € 2,75 per eetmoment.

Het starterspakket kost € 159,00 en is bedoeld voor 7 dagen. Dit pakket bestaat uit de producten van PowerSlim, een shaker, een kookboek en vitamines voor één maand. Dit pakket laat je kennismaken met het gevarieerde assortiment van PowerSlim. Op deze manier kun je ontdekken wat je lekker vindt en wat bij jouw levensstijl past. Daarna koop je gewoon de producten die je lekker vindt en dan zijn de kosten ongeveer € 70-90 per week in de eerste fases. Let op: hier hoef je bijna geen boodschappen meer bij te doen!

Als je circa 1 kilo boven je streefgewicht zit, gaan we naar de fase 2B. In deze fase beginnen we weer rustig met brood en/of ontbijtgranen. Hierna volgen de andere fases en je hebt steeds minder producten nodig.

 PowerSlim is een koolhydraatarm, eiwitrijk afslankprogramma met een heel breed assortiment, waarbij je gratis persoonlijke begeleiding krijgt. De persoonlijk begeleiding is ook de kracht van het programma, je staat er niet alleen voor, je hebt een stok achter de deur om nu ook echt door te zetten. Wekelijks kom je terug om je te wegen en om al je vragen te stellen en ook tussendoor houden we contact. Wij kunnen alleen goed en gratis begeleiden als het volledige afslankprogramma bij ons wordt gevolgd. Ook als je klaar bent, begeleiden wij je nog een jaar lang gratis! Iedereen kan afvallen, maar daarna begint het pas echt!

Denk je nu dat wil ik ook, maak dan een afspraak en ik leg je het hele programma uit en laat je ook wat producten proeven.