De Bewuste Keuze
PS. Food And Lifestyle Coach

Maak de eerste stap naar jouw nieuwe koolhydraatarme, gezonde levensstijl 

 

Je goed voelen, weer volop energie hebben en blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet. 

Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Als coach kan ik je daarbij helpen en ben dat duwtje in de rug als je het nodig hebt.       

Met PS. food & lifestyle zorg ik ervoor, dat jij weer grip krijgt op jouw gezonde levensstijl. 

Het PS. food & lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl. Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.         

De voordelen van PS. food & lifestyle :
- Een persoonlijk stappenplan
- Gepersonaliseerde weekmenu’s via de app
- Begeleiding van mij als gecertificeerd PS. food & lifestyle coach
- Eiwitrijke en koolhydraatarme producten
- Behoud van je spiermassa
- Geen jojo effect
- Echte gedragsverandering voor een blijvende gezonde levensstijl

                  


Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch. 

De producten van PS. food & lifestyle kun je vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar anders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. 

Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat een gezonde levensstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Hoe gaat het in zijn werk:

We beginnen met een uitgebreide intake. In dit vrijblijvende gesprek leren wij elkaar kennen en bespreken we jouw wensen en doelen. 

Zodra je begint met het programma, start je meestal met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week. Je kunt denken aan producten, een kookboek en allerlei brochures die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Wekelijks zien wij elkaar op consult en neem jij de producten mee naar huis die je lekker vindt. Tijdens deze wekelijkse consulten evalueren wij de opgestelde doelen en word je gewogen met een weegschaal die je lichaamssamenstelling meet.
Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1 – 2 kilo per week. Afhankelijk van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie. 

Samen kijken we naar de positieve veranderingen die je al hebt gemaakt. Daarnaast worden eventuele struikelblokken besproken en hoe je deze kunt oplossen.
Met de PS. food & lifestyle app  kun je je eigen weekmenu generen, producten bestellen en jouw eigen behandelplan volgen. Uiteraard kun je daar ook eventuele vragen stellen aan mij.

In de volgende fases bouw je de PS. food & lifestyle producten af en eet je weer meer producten uit de supermarkt. Maar PS. food & lifestyle biedt ook een productlijn speciaal bedoeld voor gewichtsbehoud. Reguliere producten die je nog jarenlang naar wens kunt gebruiken. Hierbij kun je denken aan muesli’s, pasta’s, wraps en tussendoortjes voor onderweg. Je leert in deze fase hoe je het best jouw voedingspatroon kunt inrichten om je bereikte gewicht vast te houden.


Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek                                    

bel of app naar 06-30736161 of stuur een mail naar debewustekeuze@gmail.com