De Bewuste Keuze
PowerSlim Voedingscoach

Over Bianca Van Zanten en PowerSlim

Mijn naam is Bianca van Zanten, ik ben jouw gecertificeerde PowerSlim voedingscoach. Met mijn bedrijf De Bewuste Keuze, gevestigd in Zierikzee, begeleid ik je graag bij het behalen van blijvende resultaten. Je kunt rekenen op persoonlijke en professionele ondersteuning bij het bereiken van jouw streefgewicht én het vasthouden hiervan.

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een afslankconcept waarmee je niet alleen het door jouw gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in jouw leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder begeleiding van ons team opgeleide en  gecertificeerde PowerSlim voedingscoaches. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten. Die in een handomdraai op tafel staan en ook heel belangrijk erg smaakvol en gezond zijn.

Het concept bestaat uit drie fases, die je onder onze deskundige begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werk je toe naar jouw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijf je onder onze professionele begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Oriënterend adviesgesprek

Nieuwsgierig geworden, tijdens een oriënterend adviesgesprek vertel ik je graag meer over het PowerSlim programma en laat ik het je graag proeven.Neem hiervoor gerust contact met mij op.