De Bewuste Keuze
PowerSlim Voedingscoach30 dagen challenge!

Wil jij een gezonde leefstijl, je fitter voelen en succesvol afvallen? 

Dan ben ik op zoek naar jou! In een 30 dagen challenge ga ik jou helpen, om jouw uiteindelijke doel te bereiken!

Met de afslankchallenge start je met het PowerSlim voedingsprogramma en krijg je dagelijkse tips, adviezen en recepten voor thuis. Dit alles onder mijn wekelijkse persoonlijke begeleiding. Je kan vanaf nu een afspraak inplannen voor een gratis advies- en kennismakingsgesprek waarbij een persoonlijk plan wordt opgesteld en het PowerSlim programma wordt uitgelegd.

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde leefstijl toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je om terugval te voorkomen.

Elke eerste maandag van de maand kan je starten met de 30 dagen challenge. In die komende 30 dagen word je voorzien van coaching, voedingsadvies, recepten en tips. Kortom, in 30 dagen slanker en fitter.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen?

Meld je dan nu aan voor de 30 dagen afslankchallenge en ga samen met mij de strijd aan tegen die overtollige kilo’s. Aanmelden kan via de button hieronder.
Een beller is nog sneller......Je kunt me ook bereiken op 06-30736161

Tot snel, Bianca.